Dag 13 en 14
Door: yaelvdkommer
Blijf op de hoogte en volg Yael
16 Oktober 2016 | Swaziland, Ngwenya
Omdat we zo’n lekker bed hadden daar, zou je zeggen dat ik erg lekker zou hebben geslapen maar helaas was ik mijn oordoppen vergeten en kon ik niet slapen door de storm en allerlei rare geluiden (ja ik ben en blijf een angsthaas).
Vandaag stond 06.30 uur de wekker omdat het ziplinen op het programma stond. Bij de receptie kregen we al de harnassen aan, een helm op en handschoenen mee (waar we mee moesten afremmen). Bij weggaan paste Amanda, Jenny en ik niet in de luxe jeep dus mochten wij in een oud barrel die zeikes nat was door de regen. Bleek helemaal niet erg, de rit van mijn leven over hobbels en alles dus we vlogen alle kanten op. Vlak voor aankomst bij de platvormen van het ziplinen, werden we uit je jeeps gezet omdat we een stijl en glad pad af moesten lopen om er te komen. In totaal waren er 10 lijnen die in hoogte, lengte en steilte verschilde. Ook was er heel smal (en lang) bruggetje waar we overheen moesten lopen. Het was echt zooooo gaaf!! Ik heb veel gefilmd en foto’s gemaakt met mijn go pro maar die kan ik helaas niet uploaden. Na de laatste keer van een platvorm afspringen om te gaan roetsjen, moesten we weer omhoog klimmen (soort hiken) over een smal, steil pad met stenen.
Op de terugweg naar de logde zijn we gestopt bij een oude mijn waar weer een te mooi uitzicht was en konden we naar de ‘Lion cave’ gaan (een soort grot). Een tof weekend weg waar ik nu echt even van ga bij komen.
16 Oktober 2016 - 19:52
Maerle:
Leuk om te lezen weer -
17 Oktober 2016 - 19:38
OmaenOpa:
Hallo Yael, wij vinden het erg leuk dat we van dag tot dag kunnen volgen en dat je ook zo openhartig over je belevenissen schrijft. Je moet een volgende keer ook nog maar een helm meenemen (voor het geval dat). Het ga jullie heel goed, veel plezier, maar ook hartelijke groeten van ons beiden, Oma Riet en Opa Henk.