Dag 2 - Reisverslag uit Ezulwini, Swaziland van Yael Kommer - WaarBenJij.nu Dag 2 - Reisverslag uit Ezulwini, Swaziland van Yael Kommer - WaarBenJij.nu

Dag 2

Door: Yaelvdkommer

Blijf op de hoogte en volg Yael

04 Oktober 2016 | Swaziland, Ezulwini

Informatie dag, allerlei info over het land, een beetje over het project, krugerpark en andere mogelijke uitjes. Rond 12.00 uur kregen we een plaatselijke tour; Lbomba Village. Lang geleden dat ik in een museum te vinden was maar wel leuk om te zien hoe ze leven/leefden. We hebben lokaal bier geproefd, echt heel goor maar leuk! Met het lopen door het dorp rennen alle kinderen naar je toe om op de foto te kunnen en je hand vast te kunnen houden. 's Avonds afgesloten met een Braai; vleesdingen met maispap en bonenprut at je met je handen moest eten. Heel lekker maar tikje onhandig wel. 's Avonds nog wat spelletjes gespeeld met de groep om de dag af te sluiten. Gezellig clubje ongeregeld. Leeftijden variëren van 17 t/m 36 in onze groep. De groep voor ons is ook nog hier en zij zijn allemaal maximaal 21 dus ik zit in de goede groep, ook zijn zij allemaal NL/Duits/Zwitsers dus praten ze geen Engels onderling. Ik praat zelfs met de Nederlanders Engels dus schrijven in het Nederlands is een uitdaging.

• 10 Oktober 2016 - 22:24

Maerle:

Gaaf Meis! ziet er gaaf uit allemaal! Leuk om te lezen wat je allemaal mee maakt! Zo zijn we toch een beetje bij je :)
    Hoe is het met je blaasontsteking? Of was dat een smoes om sneller door de duane te komen;) hihi
    Ik kijk uit naar je volgende verslag.... ook al is die in het engels